skip to Main Content

Informatie

Het cultuurmenu is opgericht in samenwerking met de gemeente Achtkarspelen. Het is mogelijk voor scholen buiten de gemeente Achtkarspelen om ook deel te nemen aan dit menu. De tarieven in het onderstaande tabel zijn dan ook de totaal tarieven zonder enige aftrek van subsidie. Op de tarieven met een (*) zit een gemeentelijke subsidie in Achtkarspelen van € 2,50 per kind.

Route door de kunsten

Hoe richt uw school het cultuuronderwijs in? Zoeken naar kwalitatief goed en bereikbaar aanbod kan een hele klus zijn. De gemeente Achtkarspelen komt in deze vraag graag tegemoet. Samen met Cultuurcentrum de Wâldsang en KEK heeft de gemeente een gericht aanbod ontwikkeld waarbij rekening is gehouden met kwaliteit, diversiteit en bereikbaarheid. Met deze routekaart ontwikkelen we gericht aanbod voor alle groepen. Hierdoor ontlasten we de scholen in het zoeken van juist aanbod en de menustructuur zorgt voor borging binnen de leerlijn.

Kosten

Elke school ontvangt per kind €16,37 voor kunst en cultuureducatie, waarvan 3 euro bestemd is voor museumbezoek. In het onderstaande tabel staan de kosten per kind per aanbod. Er is keuze uit losse activiteiten en combinaties.

Onderstaande kosten zijn per kind

Route door de kunsten Kunstlessen Voorstelling Museumbezoek Combiroute
Los bezoek € 5,50 € 3,00
1 les € 6,50* € 9,00*
2 lessen € 8,50* € 14,00 € 11,50*
3 lessen € 10,00*

* Scholen uit de gemeente Achtkarspelen krijgen op dit aanbod € 2,50 korting per kind

Back To Top