skip to Main Content

Concert dwarsfluit en piano

woensdag 27 november 2019

Tijd: 19.00 - 20.00

Locatie: Mienskip, Hoofdstraat 17, Veenwouden

Pianoleerlingen van Margo Amse en dwarsfluit-leerlingen van Anke Drentje en Paul Steemers treden op. Iedereen is welkom. Vanaf 18.45 uur staan koffie en limonade klaar!

Dubbelconcert

zaterdag 30 november 2019

Tijd: 20.00

Locatie: Gemeentehuis Achtkarspelen, Stationsstraat 18, Buitenpost

Koperensemble De Wâldsang en Brassband De Bazuin uit Oenkerk geven een dubbelconcert. Beide orkesten zullen zowel apart als samen muziek ten gehore brengen. De entree is 7,50 (incl. consumptie). Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. We hopen u/jullie daar te zien!

Try-out Rembrandtproject Goedhoutensemble

vrijdag 13 december 2019

Tijd: 20.00

Locatie: Doarpshûs de Einekoer, Heermawei 3, Ryptsjerk

In februari 2020 vindt de premiere plaats van “’n Muzikale Verbeelding”, een bijzonder concert door het Goedhoutensemble o.l.v. Stella Boggia-van Maris. Hierin brengt deze blokfluitgroep een ode aan Rembrandt door live muziek te combineren met filmbeelden van werken van deze beroemde schilder. Via basale zwart wit tekeningen met een enkele melodie daaronder, wordt middels steeds complexer wordende muziek toegewerkt naar de meest kleurrijke schilderijen. Als slotstuk wordt Händels Music for the Royal Fireworks uitgevoerd.
Deze try-out is een leuke knipoog naar de in 2018 in Ryptsjerk uitgevoerde voorstelling “Yn ’t skaad fan ‘e toer”, over Antje van Uylenburgh, de schoonzus van Rembrandt.
Benieuwd geworden? Zin om te luisteren en te kijken naar deze try-out? Welkom! De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. De zaal gaat open om 19.30 uur.

 

Concert fluitleerlingen en Fluitensemble

zaterdag 14 december 2019

Tijd: 16.00

Locatie: Gemeentehuis Achtkarspelen, Stationsstraat 18, Buitenpost

Een concert door fluitleerlingen en het Fluitensemble o.l.v. Anke Drentje en Paul Steemers. Het ensemble wordt bovendien uitgebreid met leerlingen van Wietske Zoethout en Berthe Haringsma. De entree is gratis. Na afloop van het concert is er koffie en fris.

 

Concert koper- en dwarsfluitleerlingen

woensdag 18 december 2019

Tijd: 17.00 - 17.45

Locatie: It Vleckehus, B.J, Schurerweg 14, Surhuisterveen

Koperleerlingen van Bienze Ylstra en dwarsfluitleerlingen van Anke Drentje en Paul Steemers spelen  Jingle Bells, Silent Knight, We wish you a mery Christmas e.v.a. Een concert in Kerstsfeer dus! De entree is gratis.

 

Start theoriecursus C-examens

maandag 13 januari 2020

Tijd: 19.30-20.30

Locatie: Wâldsang Burgum, Schoolstraat 90

Leerlingen die dit cursusjaar C-examen doen kunnen deelnemen aan de theorieklas o.l.v. Paul Steemers.
Aanmelding gaat via de eigen docent. De data zijn ma. 13 januari, ma. 20 januari, ma. 27 januari, ma. 3 februari, ma. 10 februari, ma. 24 februari. De afsluiting is op ma. 2 maart met het examen.

Back To Top