Zomerconcert toetsen

donderdag 21 juni 2018

Tijd: 19.00

Locatie: PKN kerk De Ikker, Bulthuissingel 5, Burgum

Leerlingen van Take Beukema luiden de zomer muzikaal in. Met om 20.00 uur het openbare C-examen van Sarah Stougie. De entree is gratis. Welkom!

Uitvoering piano

vrijdag 22 juni 2018

Tijd: 18.30

Locatie: CBS de Paadwizer, Van Haersmasingel 6, Oenkerk

Leerlingen van Stella Boggia laten horen wat ze kunnen! Bij goed weer lekker buiten, in de tuin van CBS De Paadwizer in Oenkerk. En anders binnen. De entree is gratis. Welkom!

Openbaar examen HaFaBra

vrijdag 29 juni 2018

Tijd: 19.30

Locatie: Flambou, Jan Binneslaan 49, Surhuisterveen

Examenconcert viool- en pianoleerlingen

vrijdag 6 juli 2018

Tijd: volgt nog

Locatie: Galerie Bloemrijk Vertrouwen, Sminiaweg 70, Aldtsjerk

Examenleerlingen van viooldocente Esther Goedhart en pianodocente Stella Boggia geven een concert. De entree is gratis en belangstellenden zijn van harte welkom.

Slotconcert Kidpop

donderdag 12 juli 2018

Tijd: 12.00-14.00 uur

Locatie: Tillehûs, Goudsjeblomstrjitte 34a, Kootstertille

Afgelopen schooljaar leerden kinderen uit de groepen 5 t/m 8 binnen de basisschoolcursus Kidpop een aantal vaardigheden op instrumenten die veel in popbands voorkomen: drums, toetsen, (bas-)gitaar en zang. En studeerden ze in bands, samen met docenten van cultuurcentrum de Wâldsang en stagiaires van D’drive, enkele nummers in. Op dit slotconcert zullen zeven van deze bands optreden!
De toegang is gratis maar beperkt. Kaarten zijn verkrijgbaar via de deelnemende scholen en via info@cultuurcentrumdewaldsang.nl

Wâldsang zomeravondconcert

vrijdag 13 juli 2018

Tijd: 19.30 uur

Locatie: It Vleckehus, B.J, Schurerweg 14, Surhuisterveen

Leerlingen van de Wâldsang zorgen vanavond voor een zomers concert. Voor wat betreft de muzieklessen is het momenteel vakantie, maar lekker muziek maken kan natuurlijk altijd! Er zullen diverse bijdragen zijn op panfluit, gitaar en slagwerk. En er zal worden opgetreden door leerlingen zang lichte muziek en een Wâldsang popband. Kortom, een zeer gevarieerd concert! Entree is gratis.

Zoeken