skip to Main Content

Openbare examens zang

donderdag 1 juli 2021

Tijd: 18.45 - 21.30

Locatie: Cultuurcentrum de Wâldsang, de Ring 1a, Buitenpost

Drie zangleerlingen doen deze avond openbaar examen. Het spits wordt om 18.45 uur afgebeten door Elise Westerhof (C-examen). Zij heeft les van Althea Helder. Vanaf 19.45 uur is het de beurt aan Tsjerk Buruma (B-examen) en Femke Veenhuizen (D-examen) in een gezamenlijk programma. Zij hebben beiden les van Gezina van der Zwaag.  In de vorm van optredens laten zij horen wat ze hebben geleerd en bereikt. Het belooft een professioneel verzorgde en boeiende live-show te worden, met vele ‘pareltjes’ van popnummers, waaraan de liefhebber zijn hart kan ophalen. Tijdens de beoordeling door de commissie (die de zaal verlaat) geven de leerlingen nog een toegift, alvorens hun diploma feestelijk wordt uitgereikt.

Bezoekers aan dit concert vragen we hun komst vooraf door te geven via pr@cultuurcentrumdewaldsang.nl. I.v.m. de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. De entree is gratis.

Momenteel wordt de mogelijkheid voor een live stream onderzocht, zodat er ook online meegekeken kan worden. Meer informatie hierover volgt.

 

Leerlingenconcert zang: ‘Work in progress’

donderdag 8 juli 2021

Tijd: 19.15

Locatie: Cultuurcentrum de Wâldsang, de Ring 1a, Buitenpost

Zangleerlingen van Gezina van der Zwaag dit cursusjaar swingend af. Tijdens dit meer informele concert ‘Work in progress’ en/of de karaoke-sessie na afloop, treden zij op. Van gevoelige ballads, tot ‘guilty pleasures’, van Anouk tot ZZTop, niks is te gek!

Bezoekers aan dit concert vragen we hun komst vooraf door te geven via pr@cultuurcentrumdewaldsang.nl. I.v.m. de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt. De entree is gratis.

 

Twee vrolijke zomerdagen met het Goedhoutensemble

Start date: vrijdag 6 augustus 2021

Tijd: volgt nog

Locatie: volgt nog

Op vr. 6 en za. 14 augustus kunnen blokfluiters meedoen aan deze twee vrolijke zomerdagen. Na aanmelding ontvangen zij hun partij, zodat er tijd is om die in te studeren. De dagen zijn zowel voor ensemble leden als voor gasten, van jong tot oud. Er is wel wat niveau nodig, maar het zal voor een geïnteresseerde zeker lukken. De locatie is nog niet bekend, maar zal in de buurt van Oenkerk zijn.

Kosten: € 7,50 en voor twee keer € 10.
Voor het doorgaan van deze dagen geldt een minimum van 12 spelers.
Aanmelding vooraf bij dirigente Stella Boggia: vijf.ineen.hand@gmail.com.
Meer info op: www.goedhoutensemble.jouwweb,nl

 

Back To Top