skip to Main Content

Play in voor koper en saxofoon

zaterdag 18 januari 2020

Tijd: 10.00

Locatie: Cultuurcentrum de Wâldsang, de Ring 1a, Buitenpost

Inloop vanaf 09.30 uur, start programma 10.00 uur en eindpresentatie 12.30 uur.
Saxofonisten graag opgeven via saks4tet@gmail.com. Voor koper is iedereen welkom om mee te doen, van beginner tot gevorderden. Aan deze Play in wordt medewerking verleend door De Bazuin Oenkerk, saxofoonkwartet Saks en Brassband de Wâldsang. Deelname is gratis.

Lustrumconcert lichte muziek

zaterdag 8 februari 2020

Tijd: 19.30

Locatie: MFC de Beijer, Tjaerdaweg 42 B, Rinsumageest

Afgelopen jaar bestond cultuurcentrum de Wâldsang 5 jaar. En dat hebben we gevierd met bijzondere concerten, workshops en een symposium. Als afsluiting van dit jubileumjaar is er vanavond deze popavond: een swingend concert met bijdragen van diverse popbands, het schoolproject Kidpop en de bigband met diverse solisten. De entree is gratis en iedereen is welkom!

Goedhoutensemble speelt ’n Muzikale Verbeelding

vrijdag 14 februari 2020

Tijd: 20.00

Locatie: Cultuurcentrum de Wâldsang (aula Lauwerscollege), de Ring 1a, Buitenpost

Op 4 oktober 2019 was het 350 jaar geleden dat Rembrandt stierf. Naar aanleiding daarvan brengt het Goedhoutensemble o.l.v Stella Boggia de fantastische voorstelling ’n Muzikale Verbeelding. Hierin worden filmische beelden van de schilderijen van Rembrandt van Rijn gecombineerd met live gespeelde (blokfluit)muziek.
Het Goedhoutensemble bestaat uit 20 enthousiaste blokfluiters die blokfluiten van sopranino tot contrabas bespelen, en 2 enthousiaste strijkers.
Voor het gouden randje zorgen de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool de Fontein in Buitenpost, die hun medewerking verlenen aan deze uitvoering. Na de eerdere, zeer geslaagde try-out in Ryptsjerk heeft iedereen nu de kans om de première van deze voorstelling te zien en te beluisteren. De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt door het ensemble op prijs gesteld.

 

Dubbelconcert

vrijdag 14 februari 2020

Tijd: 20.00

Locatie: Kruiskerk, Voorstraat 15, Buitenpost

Koperensemble de Wâldsang o.l.v. Gerk Huisma en Fanfare Joost Wiersma o.l.v. Ido Gerard Kempenaar geven een gezamenlijk concert. M.m.v. Myrthe Jongsma (zang). De entree is gratis.

Back To Top