skip to Main Content

Wâldsang concerten goed bezocht

BUITENPOST –  Vorige week werden de Wâldsang concerten Kidpop, slagwerk, zang en gitaar gehouden. Deze concerten mochten zich verheugen op een grote publieke belangstelling. 

Donderdagavond 21 april, gaven de popband en slagwerkleerlingen van Jan Geert Nagel een concert in It Vleckehus in Surhuisterveen. Met o.a. nummers van de Cranberries en The Foo Fighters was het een leuk gevarieerd programma.

Op vrijdag 22 april was er (rechterfoto hierboven) een KidPop uitvoering in It Vleckehus in Surhuisterveen o.l.v. Jan Geert Nagel en Menno Bonnema. Lekkere volle bak!
En dezelfde dag deden Nellie Bijker en Jelle van Huizen, beiden leerling van Gezina van der Zwaag, ’s avonds openbaar zangexamen bij de Wâldsang in Buitenpost. M.m.v. een popband, het slagwerkensemble en de Wâldsang Bigband. En ze zijn geslaagd!

En zaterdag 23 april, was de presentatie van een samenspelmiddag gitaar door leerlingen van Rob Nijboer en Egbert Reidinga, in de Wâldsang-locatie in Buitenpost. Een middag vol super optredens!

Op de grote foto een vrolijk onderonsje tussen Jonas en Matthijs tijdens het optreden van een gitaarensemble.

Wâldsang Concerten Goed Bezocht
Back To Top