skip to Main Content

Zangexamens met livestream Elise, Femke en Tsjerk

(Verslag: Tsjerk Buruma).

Do. 1 juli vonden er drie zangexamens plaats in de aula van de Wâldsang, o.l.v. Gezina van der Zwaag, Althea Helder, Jannie Brandsma en Andries Renema. De avond begon met een setlist van zeven nummers, die gezongen werden door Elise Westerhof. Vanaf het eerste lied was haar loepzuivere stem ook online te horen, via een livestream op de website van de Wâldsang. Elise werd tijdens het zingen begeleid met schitterend gitaar- en pianospel.

Na het overleg van de jury, was het aan Femke Veenhuizen en Tsjerk Buruma om hun stemmen te laten horen. Vanwege het delen van dezelfde zanglerares (Gezina), hadden zij hun programma’s  samengevoegd. Het was erg afwisselend door de verschillende genres en muziekstijlen. Femke werd begeleid door gitaar, basgitaar en piano en ook bij Tsjerk was er piano van de partij.

De plm. 25 bezoekers deden enthousiast mee en de sfeer was opgewekt en gezellig. Na elk optreden klonk er gejuich en luid applaus. Nadat de jury de cijfers bekend had gemaakt en de diploma’s waren uitgereikt, werd er nogmaals luid geapplaudisseerd. Dit voor zowel de examenkandidaten, als de organisatoren van deze spectaculaire avond vol muziek.

Op de foto’s: de drie deelnemers zoals ze te zien waren via de livestream.

Voor wie het graag (nog) eens wil bekijken, hierbij de directe videolink:
https://vimeo.com/564596177/4126ad89eb
en een downloadlink:
https://vimeo.com/user122727586/download/564596177/317fe20e72

Back To Top