skip to Main Content

Klik hieronder voor concertbezoek Digitaal Podium Wâldsang!

De agenda van cultuurcentrum de Wâldsang is normaal gevuld met concerten door leerlingen. Nu is dat even anders. Er zijn geen live optredens. Helaas voor de vele muzikanten die hier altijd graag aan mee doen. En jammer voor al die bezoekers waarop de Wâldsang zich altijd mag verheugen.

Maar coronacrisis of niet, online worden er volop lessen gegeven en gevolgd. Via live verbindingen en het uitwisselen van filmpjes laten leerlingen hun geoefende stukken en nummers horen en zien. En vanachter de webcam geven docenten hun instructie en wordt nieuw huiswerk per email verstuurd. Het doorgaan van de muzikale ontwikkeling van leerlingen en het lekker muziek maken, daar gaat het om. Juist nu er zoveel leerlingen thuis zijn en de tijd hebben. Ook het muziekonderwijs op de basisscholen wordt zoveel mogelijk ondersteund.

En is het dan niet leuk als er een podium is waarop leerlingen hun vorderingen kunnen laten zien en horen? Tuurlijk wel! Daarom is het Youtube kanaal van Cultuurcentrum de Wâldsang ingericht als Digitaal Podium. Bezoekers zijn van harte welkom. En leerlingen natuurlijk! (Inzendingen kunnen naar info@cultuurcentrumdewaldsang.nl).

Link naar het Digitale Podium: https://www.youtube.com/playlist?list=PLjwoqGYla91bi-42NfoYQA7X5_-EvifOY

Klik Hieronder Voor Concertbezoek Digitaal Podium Wâldsang!
Back To Top