skip to Main Content

Muziektalent kreeg podium in Surhuisterveen!

Cultuurcentrum de Wâldsang presenteerde i.s.m. H&I en HaPe events:
“muziektalent krijgt een podium in het winkelcentrum van Surhuisterveen”

Op zaterdag 16 mei 2015 werden tussen 13.00u. en 17.00u. op twee verschillende podia concerten gegeven door diverse groepen en leerlingen van Cultuurcentrum de Wâldsang. De dag werd mogelijk gemaakt door H&I Surhuisterveen en de techniek was in handen van Hape events.
Er waren  een groot en een klein podium in het centrum neergezet waarop  talent van de Wâldsang de kans kreeg om zichzelf te presenteren.
De dag begon met druilerig weer, maar na verloop van tijd werd het weer beter, liet de zon zich zien en werd het gezellig druk tijdens de optredens. Er werd informatie gegeven over de Wâldsang en er was een Quizz met een leuke prijs: 5 gratis lessen.
De bigband o.l.v. Andries Renema beet het spits af met een swingend optreden op het grote podium. Vervolgens gaf het hoorn/ piano duo Jordi Boggia en Stella Boggia een sfeervol optreden met muziek van Mozart en Bernard/ Krol. Daarna kwamen de jonge viooltalenten o.l.v. Esther Goedhart aan bod. Zij verzorgen een dubbel optreden  op zowel het grote, als het kleine podium. Daarna speelde een virtuoos gitaar duo  o.l.v Theun Stienstra en verzorgde pianist Durk Veenstra een indrukwekkende improvisatie op verschillende popthema’s.  Gastartiesten Jurre & Tuorke  waren aanwezig  en verzorgden diverse optredens. De middag werd afgesloten door een gecombineerde popband o.l.v. Jesse Capelle en Arjen Visser. Zij verzorgden een zeer gevarieerde en spetterende afsluiting van deze geslaagde middag.
We danken alle deelnemers en docenten hartelijk voor de deelname en H&I en Hape events voor het mogelijk maken van deze middag die wat ons betreft zeker een vervolg verdient!

Muziektalent Kreeg Podium In Surhuisterveen!
Back To Top