skip to Main Content

Info concert Marinierskapel en Play-in!

Na het succes van 2019, mogen we de Marinierskapel der Koninklijke Marine weer verwelkomen voor een hoogstaand concert en een leerzame play-in!

Concert Marinierskapel:
Vrijdag 1 maart 2024, in de Flambou, Jan Binneslaan 49, 9231 CA Surhuisterveen; aanvang 19:30 uur; entree (slechts) €15. Voor leerlingen van Cultuurcentrum de Wâldsang € 7,50!

De entree voor dit concert bedraagt (slechts) €15. Voor leerlingen van Cultuurcentrum de Wâldsang € 7,50! Kaartverkoop ’s avonds aan de zaal of via kc@cultuurcentrumdewaldsang.nl

Play-in door leden Marinierskapel:
Zaterdag 2 maart 2024, eveneens in de Flambou en t Vleckehus in Surhuisterveen; aanvang 10.00 uur; deelname voor iedereen gratis. Het leerzame dag voor HAFABRA-muzikanten. Het programma ziet er globaal als volgt uit:
10:00 uur Inloop
10:30 uur Start workshops en repetitie sessies
12:00 uur Pauze
13:00 uur Vervolg workshops en repetitie sessies
16:30 uur Openbare presentatie
Een aantal muzikanten van de Marinierskapel gaan aan de slag met de volgende instrumenten groepen:
-Klein koper -Fluit/piccolo
-Groot koper -Slagwerk/Drums
-Trombone -Marstrom
-Saxofoon -M&M
-Klarinet
Voor elke instrumentengroep wordt er in 2 groepen gewerkt:
-beginners (t/m A niveau)
-gevorderden (B niveau en hoger)

Aanmelding play-in:
Om de organisatie goed te laten verlopen willen we graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom graag voor 23 februari aanmelden via kc@cultuurcentrumdewaldsang.nl o.v.v. naam, instrumentgroep en niveau. 

Cultuurcentrum de Wâldsang organiseert dit voor alle HAFABRA-muzikanten in de gemeenten Achtkarspelen, Dantumadiel, Noardeast Fryslân en Tytsjerksteradiel, en belangstellenden daarbuiten. Een unieke kans om van professionele muzikanten te leren tijdens de play-in en te genieten van de muzikale kunsten van het voltallige orkest tijdens het concert.

 

Info Concert Marinierskapel En Play-in!
Back To Top