skip to Main Content
Theun Van Leijen

Theun van Leijen

Docent HAFABRA

Telefoonnummer: 0650420314

Mijn naam is Theun van Leijen, ik ben opgegroeid in de Fryske Walden. Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken en ben nu actief als muzikant, docent en dirigent in Noard-East Fryslan.

Al 15 jaar speel ik euphonium bij brassband De Wâldsang, Buitenpost uitkomend in de kampioensdivisie.

Als docent geef ik via Cultuurcentrum de Waldsang koperlessen in Burgum, Damwald, Noardbergum, Surhuisterveen, de Westereen. Ook verzorg ik muzieklessen en projecten bij Opus 3 in Dokkum.

Dirigent ben ik van brassband Bernlef uit Noardburgum, een muziekvereniging uitkomend in de 4de divisie.

Naast de muzieklessen die ik bij Cultuurcentrum de Wâldsang verzorg doe ik ook veel koperprojecten op de basisscholen en ben ik coördinator van de basisscholen om het muziekonderwijs te plannen.

Voor kinderen is het ontzettend belangrijk om bezig te zijn met een muziekinstrument. Via het koperproject in groep 5/6 van de basisschool komen de kinderen mij tegen. Wanneer ze het interessant vinden kunnen ze zich aanmelden voor muziekles om zich verder te ontwikkelen. Naast de individuele mogelijkheden kunnen ze al snel bij een jeugdorkest in de omgeving aansluiten om zo samen muziek te maken. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om examen te doen en door te groeien naar een steeds hoger niveau. Lessen kunnen individueel en in groepsverband.

Heb je interesse in muziekles op een cornet/bugel/althoorn/bariton/euphonium/trombone of Bes/Esbas, dan mag je contact met mij opnemen: T: 0650420314 M: theunvleijen@hotmail.com

 

Telefoonnummer: 0650420314

Back To Top