skip to Main Content
Rianne Apoll-Helmus

Rianne Apoll-Helmus

Docent blokfluit

Ik ben Rianne Apoll-Helmus en ik ben blokfluitdocent. Blokfluitspelen vind ik een van de mooiste dingen om te doen, maar wat ik ook ontzettend leuk vind is om andere mensen enthousiast te maken voor dit prachtige instrument. Blokfluitspelen kan al op jonge leeftijd maar je kunt dit je hele leven blijven doen. Door alle verschillende soorten muziek die je kunt spelen maar ook door de blokfluiten in allerlei soorten en maten is er altijd weer iets moois te ontdekken. Blokfluitspelen kan al vanaf een jaar of 5, je begint dan met de sopraanblokfluit. Volwassenen en oudere kinderen kunnen ook de alt/tenor of basblokfluit gaan bespelen.
Ik heb Docent Muziek gestudeerd aan het Prins Claus conservatorium en momenteel studeer ik aan het Utrechts conservatorium om meer te leren over de historische achtergrond van de blokfluit en mij te specialiseren in het geven van blokfluitlessen.

Mijn lesdagen zijn: Burgum en Hurdegaryp op woensdagmiddag, Oentsjerk en Damwoude op donderdagmiddag, Buitenpost op vrijdagmiddag.

Back To Top