skip to Main Content
Esther Goedhart

Esther Goedhart

Docent viool

Telefoonnummer: 0648182822

Esther heeft haar vioolopleiding genoten bij Emmy Verhey aan het conservatorium in Utrecht. Na haar studie speelde ze in diverse orkesten, waaronder het Metropool orkest en het Radiokamerorkest. Momenteel speelt ze in Filharmonie-Noord en het Noordpoolorkest.

Naast het orkestspel is Esther al meer dan 25 jaar werkzaam als viooldocente op diverse muziekscholen. Zo gaf ze sinds 2008 tot de zomer van 2014 les bij muziekschool de Wâldsang. Nu biedt zij haar lessen aan via Cultuurcentrum de Wâldsang.

Esther is een enthousiaste, creatieve viooldocente met gevoel voor persoonlijke wensen van zowel de jonge als de volwassen leerling. Ze weet de leerling op een positieve manier te stimuleren en te motiveren waarbij houding en techniek een belangrijke basis vormen van het vioolspel.

Het doel is om met plezier en zonder belemmeringen viool te spelen. Dat kan alleen of in groepsverband. Ook is het mogelijk om deel te nemen in een samenspelgroep. Voor de optredens organiseert Esther  met haar collega’s regelmatig uitvoeringen voor haar leerlingen.

Wil je ook graag leren vioolspelen en musiceren? Dat kan!
Esther geeft les in Burgum en in Buitenpost*
Altviolisten zijn trouwens ook van harte welkom!

* De vioollessen in Buitenpost worden momenteel gegeven door Marleen van der Lei.

Telefoonnummer: 0648182822

Back To Top