skip to Main Content
Egbert Reidinga

Egbert Reidinga

Docent gitaar

Telefoonnummer: 0657555873

“Aan het stedelijk conservatorium Leeuwarden volgde ik de docentenopleiding gitaar. Hier had ik les van gitaarpedagoog Guido Topper. Ik legde me voornamelijk toe op de klassieke of Spaanse gitaar.

Dit instrument neemt binnen mijn lespraktijk een centrale plaats in. Je kunt er allerlei stijlen op spelen zoals blues, rock, zuid Amerikaans, Spaans en klassiek. Als leerling kun je zo een brede basis ontwikkelen. En muziek ontdekken die je niet kende. Maar natuurlijk worden ook de laatste hits gespeeld (en als je wilt gezongen!).

Met gitaar collega Rob Nijboer organiseer ik geregeld gitaaravondjes waar je de kans krijgt om op te treden. Als dat komende periode niet veilig live kan, dan kan dat ook op een digitaal podium! Zo nodig dan kan ik de lessen ook online geven.

In mijn vrije tijd ben ik veelvuldig in mijn zeiltjalkje op de Friese meren te vinden. Of in mijn Volvo 240 op weg naar een concert van Camel of Jethro Tull bijvoorbeeld. Samen met hoboïst Ronald Moerman vorm ik al al geruime tijd het duo BonAparte.

Ik geef gitaarlessen in Veenwouden (maandag), Kollum (dinsdag), Buitenpost (woensdag), Tytsjerk (donderdag) en Burgum (vrijdag). Bel of mail me gerust als je meer wilt weten. Of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende proefles. Jong of ouder, beginner of gevorderd: je bent van harte welkom!”

Telefoonnummer: 0657555873

Back To Top