skip to Main Content
Egbert Reidinga

Egbert Reidinga

Docent gitaar

Telefoonnummer: 0657555873

Aan het stedelijk conservatorium Leeuwarden volgde ik de docentenopleiding gitaar. Hier had ik les van gitaarpedagoog Guido Topper.
In mijn lessen staat de klassieke of Spaanse gitaar centraal. Je kunt er vele stijlen op spelen zoals blues, rock, Spaans en klassiek. Zo ontwikkel je als leerling een brede basis, en ontdek je muziek die je niet kende. Natuurlijk worden ook de laatste hits gespeeld (en als je wilt gezongen!)
Je kunt “Gitaarles bij Egbert” volgen op Facebook.

Met collega Rob Nijboer organiseer ik geregeld gitaaravondjes waar je op kunt treden. Tijdens de corona lockdown kon dat op ons digitale podium! Ook de lessen waren in die periode online.

In mijn vrije tijd zeil ik graag in mijn tjalkje op de Friese meren. Of rij ik in mijn Volvo 240 naar een concert van Camel of Jethro Tull bijvoorbeeld. Samen met hoboïst Ronald Moerman vorm ik al geruime tijd het duo BonAparte.

Ik geef gitaarlessen in Veenwouden (maandag), Kollum (dinsdag), Buitenpost (woensdag), Tytsjerk (donderdag) en Burgum (vrijdag). Bel of mail me gerust als je meer wilt weten. Of maak een afspraak voor een gratis, vrijblijvende proefles. Jong of ouder, beginner of gevorderd: je bent van harte welkom!

Telefoonnummer: 0657555873

Back To Top