skip to Main Content
Ensemble Papillon Speelt “KLEUR!”

Ensemble Papillon speelt “KLEUR!”

Datum: vrijdag 28 juni 2024

Tijd: 18.30

Locatie: Molkfabryk, Burgumerdaam 28, Burgum

Van meezingen tot bodypercussie: met interactief muziektheater wil ensemble Papillon kinderen enthousiast maken voor barokmuziek en de bijzondere oude instrumenten die bespeeld worden. Na afloop van de voorstelling kunnen kinderen deze zelf uitproberen.

Thema van deze voorstelling is “KLEUR!”, waarbij het fantasierijke verhaal wordt ingekleurd met muziek. Het gaat over Flip die in Grijshuizen woont. Hier is de lucht altijd grijs, zijn de huizen grijs en kijken de mensen grijs. Op een dag ziet Flip een bijzondere vogel langs vliegen die een schatkaart laat vallen. Hiermee gaat hij op ontdekkingstocht door de wondere wereld van kleur. Hij ontmoet vreemde wezens en maakt bijzondere dingen mee…

Papillon bestaat uit Koos Verhage (barokviool), Manu Huyssen (barok- en altviool), Tim Veldman (klavecimbel) en Wâldsang-docente Rianne Helmus (blokfluit/barokfagot). Papillon speelt veel op festivals, (muziek)scholen, buurthuizen, bibliotheken en concertzalen. Haar voorstellingen worden zeer positief ontvangen!

Behalve voor kinderen is de muziek natuurlijk ook voor volwassenen heel mooi om te beluisteren. Kortom, een mooie voorstelling voor jong en oud!

Kaartverkoop vanaf een half uur voor de voorstelling aan de zaal: entree 7,50 euro; kinderen t/m 12 jaar 5,00 euro.

Back To Top