skip to Main Content
Concert Marinierskapel Der Koninklijke Marine

Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine

Datum: vrijdag 8 februari 2019

Tijd: 19.30

Locatie: De Flambou, Jan Binneslaan 49, Surhuisterveen.

De Marinierskapel is een toonaangevend symfonisch blaasorkest en komt voort uit een traditie die teruggaat tot de tijd van luitenant-admiraal Michiel de Ruyter. Als het muzikaal boegbeeld van de Koninklijke Marine heeft het de taak om het Koninklijk Huis en de Nederlandse Krijgsmacht in binnen- en buitenland te vertegenwoordigen.

De kapel, vanavond o.l.v. de Zweedse gastdirigent Per-Otto Johansson, is moeiteloos in staat om van een klassiek getint programma over te schakelen naar een muzikale show met een diversiteit aan stijlen en solisten. Van militaire marsformatie, intiem begeleidingsensemble, uitgebreide bigband, klassiek harmonieorkest of een spetterende coverband; geen muziekstijl ontbreekt op het enorme repertoire. Steeds slagen de 52 leden erin een feestje te bouwen met een programma geheel passend bij de gelegenheid.

Kortom, een bijzonder concert, georganiseerd in het kader van het eerste lustrum van coöperatie cultuurcentrum de Wâldsang.

De entree bedraagt 5 euro. Kinderen t/m 12 jaar en deelnemers aan de Wâldsang Play-in van vorige week hebben gratis toegang.
Kaarten zijn te bestellen via email: coordinator@cultuurcentrumdewaldsang.nl. Bestelde kaarten kunnen de week voorafgaand aan het concert worden opgehaald bij de Wâldsang in Buitenpost (de Ring 1A) op ma. t/m do. tussen 09.00 en 17.00 uur. Of een uur voor aanvang van het concert aan de zaal.

 

Back To Top