skip to Main Content
Annemarieke Bos

Annemarieke Bos

Docent AMV

Telefoonnummer: 0627227047

Annemarieke Bos werd geboren op 25 november 1988 en groeide op in Wommels (Frl.). Op 8-jarige leeftijd begon ze haar muzikale carrière op de trompet. Na het behalen van haar VMBO- en Havo-diploma volgde ze de opleiding ‘Docent Muziek’ aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Deze rondde ze in juni 2011 af en vervolgde haar muzikale loopbaan met de opleiding ‘HaFaBra-directie’ aan hetzelfde conservatorium. Daar kreeg zij les van de docenten Klaas van der Woude en Tijmen Botma.

Annemarieke is als dirigent werkzaam bij brassband ‘Speelt Wel’ uit Suwâld en fanfare ‘Harmonie’ uit Marum. Met de brassband heeft ze in de afgelopen 5 jaar een aantal prijzen en hoge scores behaald, met als hoogtepunt de promotie van de 5e naar de 4e divisie.

Als zelfstandige muziekdocent (ZZP) is ze onder andere verbonden aan coöperatie ‘Kunstbedrijven Westerkwartier’. Ze heeft daar de afdeling AMV, algemene muzikale vorming, onder haar hoede. Ook geeft ze binnenschoolse muzieklessen op verschillende basisscholen in de regio Westerkwartier.

Niet alleen in Groningen, maar ook in Friesland is Annemarieke actief of basisscholen. Zo is ze ook verbonden aan cultuurcentrum ‘De Wâldsang’ en geeft ze muzieklessen aan groepen 3 t/m 6.

Telefoonnummer: 0627227047

Back To Top