skip to Main Content

Multimedia

Doelgroep: groep 4-8

https://nouenherkauw.nl/contact/

Nou&Herkauw ontwikkelt games, interactieve installaties, en workshops op het snijvlak van ambacht, media en nieuwe technologie vooral voor kinderen, maar ook ouders.

Wat Nou&Herkauw drijft is een voortdurende fascinatie voor bijzondere interactieve installaties en workshops waar samen maken, samen spelen, maar bovenal het ontdekken van je creatieve zelf, de rode draad vormen.

Installaties en workshops waar deelnemers op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met DIY vertalingen van opkomende technologieën en waar hun handen en verbeeldingskracht het startpunt vormen voor een creatief proces. Een verkenning van de creërende mogelijkheden van technologie stevig geworteld in het tastbare en voelbare. Vaak begint het maakproces met tekenen, kleien en knutselen en gaat het via een bijzondere transformatie verder in de digitale wereld. Van zelf getekende poppetjes die op een scherm jouw dans bewegingen na doen, het papier-maché 3D printen van eigen ontwerpjes met gerecycled papier, tot het bouwen van je eigen game omgeving met modelletjes van rivier klei. Creativiteit is verbeelden, verbinden, maken, uitvinden, de regels breken, falen en bovenal plezier hebben.

Back To Top